22 Ocak 2019 Salı

Unification - Kurumsal Şirketler Blok Zinciri ile Buluşacak

Herkese merhaba!
Unification platformunu ele alacağımız bu yazımız ile sizlerle birlikteyim. Unification https://unification.com/ platformu kendisine büyük bir misyon edinerek blok zinciri ve kripto paralarla tanışmak isteyen tüm kurumsal şirketlere rehberlik hizmetleri sunacaktır. Özellikle son bir yıldır süregelen ICO süreçlerinin başarısızlığı, istenilen yatırımların alınamaması, dolandırıcılık faaliyetleri blok zinciri ve kripto paralara olan güveni sarsmıştır. Halbuki bu büyük teknolojilerin bu şekilde gözden düşmesi kabul edilemez bir durumdur. Unification platformu sunacağı hizmetler ile kurumsal şirketlerin blok zincirine farklı bir gözle bakmasını ve kendilerine uyumlu hale getirmelerini sağlamak amacıyla yola çıkmıştır.
Unification platformu ile blok zinciri ile ilgili herhangi bir geçmişe veya bilgi birikimine sahip olmayan şirketler birçok kolaylıktan yararlanacaklar. Unification ile işbirliği içerisinde adım atan şirketler kendi sistemlerinde hiçbir köklü değişikliğe gerek kalmaksızın blok zincirini kendilerine uyarlayacaklar ve bu teknolojinin hız, güvenlik,şeffaflık ilkelerinden sonuna kadar yararlanacaklar. Bu platform en çok da küresel anlamda iş yapan ve birçok veriyi bünyesinde saklamak zorunda olan büyük kurumsal şirketlere fayda sağlayacak. Akıllı sözleşmeler ile verilerin yönetimi ve dağılımı eskiye oranla müthiş bir şeffaflık ve sistem içerisinde yürütülecektir.
37234056_231869120869732_446783032368562176_n.jpg
Bahsettiğimiz bu akıllı sözleşme uygulamalarını kendi isimlendirdiği adı olan HAIKU sistemi ile yürütecek olan Unification, bu sayede kurumsal şirketlerin blok zincirine uyumunu hızlı ve anlamlı bir şekilde gerçekleştirecektir. Unification ile yeni işbirliğine girecek ve aklında kuşkular bulunan kurumsal şirketler için BABEL platformu oluşturulmuştur. Bu platform üzerinden Unification sisteminin diğer işbirlikleri ile ilgili bilgi alacak olan şirketler sonsuz bir güven içerisinde akıllı sözleşmeler temelinde blok zinciri etrafında kurumsal işlemlerini gerçekleştirecekler. Bu işlemlerin arasında finansal işlemler de olacak ve kripto para ödemeleri, transferleri sağlanabilecek.
Akıllı sözleşmeler oluşturularak sunacağı birçok hizmetle adından söz ettirmek isteyen Unification oluşumunun kurucusu olarak karşımıza CEO Neyma Jahan çıkıyor. CTO Paul Hodgson onun en büyük destekçisiyken ekibin geri kalan kısmını Maziar Sadri, Larry Gandt, Shawn McLean, Indika Piyasena, Farshad Niayesh, Ryan Getz, Allie Zhang ve Dr. Rafael Hoekstra isimli her birisi blok zinciri konusunda çeşitli alanlarda uzman bilgilere sahip kişiler oluşturuyor. İleride adında sıkça söz ettirebileceğini düşündüğüm bu projede sizler de çeşitli araştırmalar yaparak söz sahibi olabilirsiniz.
41576853_273532383370072_7754219997278240768_n.png
Unification platformu hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için önerilen bağlantılar;
Bitcointalk ANN - Bounty Konusu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5072910.0
Bitcointalk Kullanıcı Adı: husdemba
Bitcointalk Kullanıcı Profili Linki: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=815988
Ethereum Cüzdan Adresim: 0x7F96B756cd2Ed1C26dc1162218371f31EcAB9366

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder