6 Ağustos 2018 Pazartesi

WPP Energy - Blok Zinciri ile Dünya Çapında Yenilenebilir Enerji Kaynakları Yönetimi

Herkese merhaba!
Dünyamız on yedinci yüzyılda İngiltere'de ortaya çıkan Sanayi Devrimi ile bambaşka bir yöne evrilmiştir. Teknolojik gelişmeler bu tarihten sonra hız kazanmış ve her teknolojik alet de enerjiye ihtiyaç duyduğu için enerji kaynakları çok önemli hale gelmiştir. Enerji kaynakları yüz yıllardır petrol, doğal gaz ve bunun gibi fosil yakıtlarla sağlanmaya çalışılmıştır. Son birkaç on yıldır ise özellikle gelişmiş ülkeler yenilenebilir yani yeşil enerji kullanmak için çaba harcamaktadır. Bu çaba boşa değildir çünkü fosil yakıtların çevreye verdiği zarar artık telafi edilemez boyutlara gelmiştir. Bu çevre sorunlarının önüne geçmek için onlarca proje ortaya atılsa da yeşil enerji kaynaklarına geçişte istenen başarı elde edilememiştir. WPP Energy https://wppenergy.io/ işte tam bu noktada bir dünya sorununa el atarak tüm dünyada yeşil enerjinin kullanılmasını amaçlamaktadır.
34321050_633262153686757_4743147781877661696_o.jpg
WPP Energy platformu İsviçre merkezli bir enerji platformudur. Bu platform ile dünyada yeşil enerji üretiminin içerisinde olan tüm kurumların enerji havuzları ve potansiyelleri kayıt altına alınacaktır. WPP Energy, blok zinciri tabanlı sistemi ile yeşil enerji üretiminde dünyada bir numara olmayı amaçlıyor. WPP Energy kendi platformunda görev alacak 1 tokeni ile yeşil enerji konusunda 6 büyük hizmeti birleştirmeyi amaçlıyor. WPP ile doğanın kendi gücüyle elde edilen enerji HHO enerjisine dönüştürülecek, elde edilen enerji HHO güç istasyonlarında saklanacak, mümkün olduğunca fazla dünya ülkesi ile bu enerjinin ticareti konusunda anlaşılacak ve küresel bir yeşil enerji üretim dağıtım platformu oluşturulacak. WPP platformunun hayata geçirmeyi istediği bir diğer özellik ise bir kripto para değiş tokuş uygulaması çıkarmaktır. Bu sayede platformun kendi tokeni ile diğer belli başlı coinler birbiri ile değiş tokuş edilecek ve platform üzerindeki işlem hacmi artacaktır.
Blok zinciri ile WPP Energy şirketinden enerji satın almak isteyen kişi veya kurumlar temiz enerjiye oldukça uygun maliyetlerle sahip olacaklardır. Bu enerjinin teslimatı için WPP ihtiyaca cevap veren uygulamalar geliştirmiş ve alt yapısını tamamen hazır hale getirmiştir. Yenilenebilir enerji kaynaklarını düşündüğümüzde karşılaşılan en büyük sorun bu sistemlerin kurulmasındaki maddi yüklerdir. Zaten gelişmemiş ya da gelişmekte olan ülkelerin yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmelerindeki en büyük engel de bu maddi yükün altına girememeleridir. WPP Energy yeşil enerjiye yatırım yapacak işletmelere bir avantaj sunarak kullanıcılarının bu yatırımcılara maddi destekleri karşılığında hisse sahibi olmalarını sağlamaktadır. Geleceğin enerjisinin yenilenebilir enerji kaynakları olacağını düşündüğümüzde bu tip yatırımlar ileride bizi oldukça mutlu edebilir.
27164249_575263566153283_2396308060819649014_o.jpg
WPP Energy platformu geliştirme aşamasında olduğu mobil uygulaması ve kripto kartı ile farklı kripto paralar arasında değiş tokuş yapma şansı verecek. Bu kartın ana özelliği ise tabii ki WPP Energy platformundan alınacak enerjilerin ödemesi konusu olacak. Kart üzerinden WPP isimli token ile alım yapan kişiler hem uygun fiyatlı hem de teşvikli alışveriş yapacaklar ve yeşil enerjiye blok zinciri ile hızlı, güvenilir ve şeffaf bir şekilde ulaşacaklar. WPP Energy oldukça ender görülen bir sosyal sorumluluk projesine ismini yazmış durumda. Bu çerçevede platform her yıl elde ettiği gelirin %1 kısmını enerjiden yoksun, geri kalmış ülkelere enerji sağlamak için harcayacak.
Geleceğin vazgeçilmez enerji üretim platformu olabilecek WPP Energy platformu kurucu Rafael Ben önderliğinde iş tecrübeleri oldukça iyi bir ekip tarafından idare ediliyor. Danışman kadrolarında ise Joakim Holmer, Anders Larsson gibi isimler dikkat çekiyor. WPP Energy platformu üzerindeki iş ve işlemlerin sağlanması için kendilerine ait WPP sembolüne sahip tokenlerden 5 Milyar adet arz etmiş. Bunun 2.5 Milyar kısmı token satışlarında satılacak. İçinde bulunduğumuz Pre ITO dönemi 15 Temmuz'da başladı ve 15 Eylül'de sona erecek. Bu süreçte 1 WPP = 0.20 USD olacak şekilde satışta olacak.
37777071_696320387380933_8759189675358289920_n.jpg
WPP Energy, WPP token satışları ve ödül kampanyası hakkında daha detaylı bilgiler için;
Resmi WEB Sitesi: https://wppenergy.io/
Whitepaper (Teknik Rapor): https://wppenergy.io/pdf/Whitepaper.pdf
Bitcointalk Kullanıcı Adı: husdemba
Bitcointalk Kullanıcı Profili Linki: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=815988
Ethereum Cüzdanı Adresim: 0x7F96B756cd2Ed1C26dc1162218371f31EcAB9366

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder