30 Mayıs 2018 Çarşamba

Beaxy - Yeni ve Kullanışlı Kripto Para Borsası

Herkese merhaba!
Bu yazımızda günümüz borsa hizmetlerine bir yenisini bambaşka bir heyecanla açacak olan Beaxy platformu hakkında bir yazı ele alacağım. Paranın tarihte ilk kullanıldığı andan bu yana insan yaşamı üzerindeki etkisi hepimizce biliniyor. İnsanlar çoğu zaman sahip oldukları para ölçüsünde hayallerini yaşayabiliyor veya istediklerini yapabiliyorlar. İlk zamanlarda sadece bozuk ve kağıt para varken şu anda ise bankacılık sektörünün hızla ilerlediğini görüyoruz. Artık insanlar yanlarında nakit para taşımaktansa bunları bankada muhafaza etmeyi ya da çeşitli borsalarda değerlendirmeyi amaçlıyorlar. Hiç kuşkusuz herkes birikimlerini iyi yönetmek ve kar elde etmek ister ancak bu her yiğidin harcı değildir.
Beaxy platformu özellikle 2017 yılından bu yana inanılmaz bir hızla büyüyen kripto para dünyası ve borsaları ile geleneksel para birimlerini aynı ortam üzerinde değiş tokuş işlemlerinde birleştirmeyi amaçlıyor. Daha önce de söylediğimiz gibi kripto paraların değeri ve bilinirliğinde gözle görülür bir artık varken kullanımında ise ne yazık ki istediğimiz seviyelere gelemiyoruz. Beaxy, işte bu sorunsaldan hareketle kripto para hakkında cesur davranamayan ve bilgisi olmayan insanlar çok basit arayüzü ve anlaşılır sistemi ile kripto para borsaları ile tanıştıracak. Yeni başlayanlar için platformda bilgilendirici yazılar ve içerikler de bulunacak.
Beaxy sadece yeni başlayanlara değil aynı zamanda kripto para borsalarında daha önceden tecrübesi olan kullanıcılara da fırsatlar sunacak. Kripto paralarla uğraşan çoğu kişi birçok farklı borsayla irtibat kurmak zorunda kalıyor ve transfer ücretleri, işlem aksiyonlarının yoğunluğu arasında sıkışıp kalıyor. Beaxy, çok geniş bir ağ sunarak birçok altcoini bünyesinde bulunduracak ve düşük transfer ücretleri sağlayarak kripto para borsalarında lider hale gelmeye çalışacak.
23795694_1548504948578709_4345664930654369777_n.jpg
Beaxy, bir yıldan uzun süre yaptığı fizibilite çalışmaları ile mevcut kripto para borsalarının problemlerinin çözülmesinde devrim yaratacak. Mevcut kripto para borsalarında olan durumun aksine 7/24 müşteri hizmeti desteği olacak. Platforma katılımların artması ve işlem yoğunluğunun sağlanması için referans sistemi kullanılacak. Bu sistem ile sizin referansınızla borsaya üye olan kişinin yapacağı işlemlerdeki her kesintinin bir kısmı sizin kasanıza girecek. Daha saymakla bitmeyecek birçok yenilik Beaxy platformu içerisinde yaşam bulacak.
Beaxy ekibi CEO ve kurucu Artak Hamazaspyan önderliğinde deneyimli ve yetkin bir Geliştirme, Pazarlama ve Operasyon, Hukuk, Müşteri Destekçileri ve Danışman kadro tarafından güçlü şekilde yol alıyor.
Beaxy kendi platformu üzerindeki iş ve işlemlerin sağlıklı olarak yürümesinde BXY sembolüne sahip tokenlerden faydalanacak. Bu tokenler 100.000.000 adet tahsis edilecek ve 60.000.000 kısmı 15 Haziran 2018 tarihinde başlayacak topluluk satışları ile dağıtılacak. Ethereum bazlı ve ERC20 sahip bu tokenlerin satışında 30.000.000 USD rakamına ulaşılması halinde hard cap sağlanmış olacak.
28468645_1643892809039922_5827953337193027942_n.png
Beaxy platformu kripto para borsası girişimlerine yepyeni bir anlayış getirerek herkes için daha kullanışlı bir ortam sunacak gibi görünüyor. Şu an onlar için her şey yolunda gidiyor. Beaxy platformu, token satışları ve ödül kampanyası hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız;
Resmi WEB Sitesi: https://beaxy.com/
Whitepaper (Teknik Rapor): https://beaxy.com/docs/Beaxy%20Whitepaper%20v1.5.pdf
Bitcointalk Kullanıcı Adı: husdemba
Bitcointalk Kullanıcı Profili Linki: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=815988

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder