9 Mayıs 2018 Çarşamba

UCHIT - Blok Zinciri Tabanlı İletişim Platformu

Herkese merhaba!
İnsanlık için var olduğu ilk dakikadan bu yana iletişim kavramı büyük önem taşımıştır. Günümüzde iletişim, artan teknolojik imkanlar ve internet kullanımı ile birlikte her an her saniye hayatımızda olan bir kavramdır. Aile ile olan kişisel sohbetlerimizden tutun kurumlar arası iş görüşmelerine kadar her türlü anlaşma için sağlıklı iletişim şarttır. Bu yazımda iletişime mevcut haline artı olarak çok farklı bir boyut katacak olan Uchit platformunu ele alacağım.
Uchit platformu, merkezi olmayan ve blok zinciri tabanına kurulu işleyişi ile kullanıcılarına yepyeni bir iletişim deneyimi kazandıracak. Mevcut şartlarda özellikle sosyal medyada iletişimlerde bulunurken gizliliğin nasıl ayaklar altına alındığını biliyoruz, işte Uchit ile iletişimi dair tüm veriler gizlilik, güvenlik ve şeffaflık içerisinde saklanabilecek. P2P (Peer to Peer) yani eşler arası sistemi ile Uchit, iki kullanıcı arasında en sağlıklı iletişime odaklanmaya çalışacak.
Uchit; içinde bulundurduğu yazılı ve görsel medya içerikleri, dosya paylaşımı özellikleri, görüntülü aramaları ile birçok fırsatı önümüze serecek. Buna iş görüşmelerinden topluluk seminerlerine, anne ile sıcak bir sohbetten canlı yayında sevdiklerinizle özlem gidermeye birçok örnek ekleyebilirsiniz..
28660859_207729459972814_1237195300810580378_n.png
Uchit ekibi CEO Siddhant Dixit önderliğinde Arpit CRASS, Prateek Singh, Chauvs D. ve Eutiquio Auxtero Jr. isimli çekirdek bir kadrodan oluşuyor. Platform geliştiriciliği görevini CRASS Infotech girişimi sürecek. Danışman tahtasında ise Filip Poutintsev, Gidhun MP ve Akata Arafat bulunuyor.
Uchit platformu üzerindeki iş ve işlemlerin sürekliliğinde UCHT sembolüne sahip tokenler kullanılacak. Bu tokenler 712.350.000 adet arz edilecek ve %65 kısmı topluluk satışları ile satılacak. Bunun için ön satış dönemi 1 Mayıs tarihinde başladı ve 30 Mayıs 2018'de sona erecek. 1 ETH = 4500 UCHT denk gelecek ve en az yatırım bedeli 0.001 ETH olacak. Ana satışlar ise 1 Haziran - 30 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ön satışlarda alımlar %20, ana satışlarda ise %5 bonus ile ödüllendirilecek.
Uchit platformu ve token satışları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için;
Resmi WEB Sitesi: https://uchit.info/
Whitepaper (Teknik Rapor): https://uchit.info/Uchit-Whitepaper.pdf
Bitcointalk Kullanıcı Adı: husdemba
Bitcointalk Kullanıcı Profili Linki: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=815988

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder