5 Mayıs 2018 Cumartesi

SKYLLZ - İşverenler İçin Yetenek Keşfetme Platformu

Belirli bir olgunluk düzeyine erişmiş sağlıklı her insanın bir iş sahibi olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. İş sahibi olmak insanoğlu için psikolojik bir gerekliliktir. Genelde özellikle doğu toplumlarında insanlar bir işe yerleştiklerinde hayatlarının minimum 30 yılını o meslekte geçirmek durumunda kalıyorlar. Dolayısıyla işlerine karşı olan tutumları hayat kalitelerini etkiliyor.
Her insanın mesleğinde başarılı olabilmesi için gereken üç kriter vardır; bunlar ilgi, yetenek ve değerler. Yetenek ise bu işin temelini oluşturur. Yaptığı işe yeteneği olmayan birisi için o iş cehenneme dönüşebilir ve bu kişi bir buhrana kapılabilir. SKYLLZ platformu iş sektöründe olayın yetenek boyutuna eğilerek her insanın yetenekleri ölçüsünde bir işe başlamasını ve bu sayede hem insan mutluluğunu hem de iş verimini artırmayı amaçlıyor.
26170154_211921166019159_846183591265951209_o.jpg
Nasıl oluyor derseniz Workkola isimli girişim şirketi bu işte büyük pay sahibi olacak. Bu şirketin envanterindeki binlerce öğrenci, sayıları 1500'ün üzerindeki anlaşmalı şirketlere aktarılacak verilere yönlendirilecek. Blok zinciri tabanlı ve tamamen şeffaf bu veri alışverişi ile öğrenciler hakkındaki tüm bilgiler şirketler tarafından değerlendirilecek. Gençler yapmaktan hoşlandığı mesleğe sıkı sıkı sarılırken şirketler ise genç beyinlere kolayca ulaşmanın lüksünü yaşayacaklar.
Günümüzde artan teknolojik imkanlarla birlikte yepyeni sektörler ortaya çıkıyor ve nitelikli iş gücü ise çağı bazen yakalayamıyor. Bu yeni alanlarda kendilerini geliştiren kişilerse bazen fark edilemeyebiliyor. İş sektörü ile SKYLLZ birçok yaraya merhem olacak ve sektöre canlılık getirecektir. Yetenek kanıtı sistemi ile Ethereum blok zinciri üzerinde sahip olunan ve geliştirilen her yetenek kayıt altında olacak. Değerlendirme sistemi ile herkes yetenekleri ölçüsünde sınıflandırılacak ve uygulamalarla sürekli güncellenecek.
25398911_207776543100288_4891464509524135487_n.png
SKYLLZ platformu sunacağı hizmetler ve içeriğindeki işlemler için kendisine ait SKT tokenlerini kullanacak. Ethereum bazlı ve ERC20 standardına sahip bu tokenler için henüz ICO yani ana satış dönemi tarihi belirlenmiş belli olmamakla birlikte Temmuz veya Ağustos ayları düşünülüyor.
Öğrencileri yeteneklerine göre bir iş sahibi yapmak gibi kutsal bir amaçları olan Barcelona merkezli SKYLLZ projesi ve onun ICO süreci hakkında daha detaylı bilgi için;
Bitcointalk Kullanıcı Adı: husdemba
Bitcointalk Kullanıcı Profili Linki: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=815988

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder